CENTRUL PENTRU STUDII DE RISC MODELARE SPATIALA SI DINAMICA SISTEMELOR TERESTRE SI COSTIERE

Membri CRMD »

Iuliana Armas

Director Centru CRMD
Iuliana Armas

Profesor dr. in geografie fizica. Domenii de cercetare: riscuri naturale, studii de vulnerabilitate, geomorfologie fluviala, sisteme morfogenetice, geomorfologie dinamica si aplicata, perceptia riscului natural


Liviu Giosan

Presedinte de onoare
Liviu Giosan

geolog si geofizician la Woods Hole Oceanographic Institution din Massachusetts,Statele Unite http://www.whoi.edu/hpb/Site.do?id=167. In afara Marii Negre, a condus expeditii si cercetari in Atlantic, Pacific si Oceanul Indian, intre care 2 expeditii ale prestigiosului Program International de Forare a Oceanelor. Conduce primul laborator din Statele Unite de scanare geochimica a sedimentelor. Printre proiectele realizate se numara cercetari geologice, paleogeografice in Delta Dunarii si Delta Indusului in Pakistan sau reconstituiri paleoceanografice si climatice in Bazinul Panama si coasta sud-americana in Pacific si a sedimentarii de adancime in Oceanul Atlantic de Nord.


Rasvan Damian

Directorul departamentului de risc si vulnerabilitate
Rasvan Damian

Conferentiar. dr. la Catedra de Geologie si Paleontologie a Facultatii de Geologie si Geofizica, Universitatea din Bucuresti, Doctor in geologie (1999), Domenii de interes: Cartografie geologică si a elementelor de mediu, Geologia formaţiunilor cuaternare, Paleoecologie şi paleomedii, membru sau director in peste 30 de contracte de cercetare stiintifica si rapoarte geologice.


Stefan Constantinescu

Directorul departamentului de SIG si teledetectie
Stefan Constantinescu

Lector dr. Facultatea de Geografie, UB. Competente: Oceanografie, SIG, Teledetecție, Geomorfologie costiera


Gabriela Osaci-Costache

membru
Gabriela Osaci-Costache

Gabriela Osaci-Costache (licențiată în Geografie, Master în ”Morfohidrografia mediului şi sistematizarea teritoriului”, doctor în Geografie al Universității din București) este conferențiar univ. dr. în cadrul Departamentului de Geomorfologie – Pedologie – Geomatică, Facultatea de Geografie, Universitatea din București. Domenii de interes: cartografie tematică, cartografie istorică, dinamica peisajului, GIS, toponimie, didactica geografiei. ORCID ID: https://orcid.org/0000-0001-7544-0359, Scopus Author ID: 34168047300 (https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=34168047300)


Romeo Zeno Cretu

membru
Romeo Zeno Cretu

Lector universitar dr. la Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, UB. Competente: psihologia personalitatii


Eugen Avram

membru
Eugen Avram

Lector universitar dr. la Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, UB. Competente: Psihologie organizationala, Psihologia personalitatii, Neuropsihologie


Csiki Zoltan

membru
Csiki Zoltan

Lector Doctor Inginer la Catedra de Geologie şi Paleontologie, Facultatea de Geologie şi Geofizică, UB.


Florin Tatui

membru
Florin Tatui

In prezent sunt doctorand al Facultatii de Geografie, Universitatea din Bucuresti (lucrarea de doctorat: Comportamentul barelor submerse pe tarmul Deltei Dunarii), asistent cercetare in cadrul CRMD si membru activ al Statiunii de cercetari Marine si Fluviale de la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Principalele domenii de cercetare sunt: dinamica barelor submerse pe tarmurile micromareice, analiza proceselor hidrodinamice din zona nearshore, impactul variabilitatii climatice asupra dinamicii litotale, interactiuni tarm submers - tarm emers.


Diana Gheorghe

membru
Diana Gheorghe

Studentă la Masterul de Geomorfologie şi cartografie din cadrul Facultăţii de Geografie a Universităţii din Bucureşti şi asistent cercetător in cadrul CRMD. Domenii de interes: Geomorfologie, Cartare geomorfologică, SIG, Teledetecţie.


Cristina Posner

membru
Cristina Posner

Asistent de cercetare, specializată in: (a) geomorfodinamica costieră şi management integrat al zonei costiere (ICZM) (b) geomorfodinamica fluvială şi PGIS (SIG participativ) (c)


Radu Ionescu

membru
Radu Ionescu

Radu Ionescu este doctorand al Universitatii din Bucuresti; aria de interes este dezvaluirea ca reducere a riscului, iar activitatea curenta se centreaza pe felul in care managerii percep dezvaluirea. Radu este, de asemenea fondator, si director al Informatiei in Interes Public, o organizatie caritabila din Romania ce ofera sfaturi sigure si confidentiale celor ce observa nereguli la munca.


Mihaela Gheorghe

membru
Mihaela Gheorghe

Mihaela Gheorghe este studentă doctorand la Universitatea Tehnică de Construcții București si Universitatea București. Este asistent de cercetare al CRMD și asistent universitar pentru disciplinele de fotogrametie și teledetecție la Facultatea de Geodezie a UTB. Interesul ei principal este reprezentat de studiul deformațiilor suprafețelor și infrastructurii din zonele urbane utilizand date satelitare. Teza de doctorat presupune prelucrarea de date satelitare SAR (Synthetic Aperture Radar) pentru diferite studii de interferometrie la nivelul Bucureștiului.


Tîrlă Maria-Laura

membru
Tîrlă Maria-Laura

Lector la Facultatea de Geografie a Universității din București, Departamentul de Geografie Regională și Mediu. Doctor în geografie (2012) cu lucrarea Bazinul hidrografic Olănești: Studiu de geomorfologie. Domeniile de cercetare științifică: geomorfologie carstică, geomorfologie tectono-structurală, speologie, mineralogia și petrologia rocilor carbonatice. Subdomenii conexe de interes: înregistrarea schimbărilor de mediu în carst, reconstituirea paleomediilor prin analiza speleotemelor, evoluția platformelor carbonatice.
Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Află mai multe.                 OK, sunt de acord!